Orgonite, wat is het en hoe werkt het?

Orgonite is afgeleid van het woord Orgon, wat levensenergie betekent. Deze energie bezit ieder mens, plant of dier, het is in de atmosfeer aanwezig en zelfs in vaste objecten waar te nemen.

Het komt dus zowel in vrije als in vaste vorm voor en is overal in en om ons heen. We kunnen deze energie onderscheiden in positieve en negatieve frequenties.

In de natuur is er veel positieve orgon aanwezig, deze energie bevat vele negatieve ionen.  Dit heeft een heilzame werking op de mens. In stedelijke gebieden overheerst tegenwoordig de negatieve orgon, waar de positieve ionen de overhand hebben.

De natuurlijke frequentie van ons lichaam wordt hierdoor verstoord.

Hoe kan een Orgonite ons hier mee helpen? 
Door de samenstelling van organische en anorganische ingrediënten worden de negatieve en schadelijke frequenties geneutraliseerd en wordt er weer een positieve energie afgegeven aan de omgeving.

 

​Metaaldeeltjes: deze wisselen de orgon energie naar elkaar uit op kwantumniveau.​

Een kwartskristal bezit het vermogen om etherische energie te verzamelen, te transformeren en uit te zenden. Het gebruik van kwartskristal is niet ongewoon, in alle radio’s en tv’s worden ze voor deze kwaliteiten gebruikt.

Buiten de zendende functie bevat het ook nog vele andere helende eigenschappen. Het geeft helderheid en inzicht, vergroot de intuïtie en heft energetische blokkades op. Het versterkt het fysieke lichaam en reinigt en versterkt alle fijnstoffelijke lichamen.

Ook gaat er in iedere orgonite standaard rozenkwarts en amethist mee.
Rozenkwarts werkt kalmerend, helpt tegen angsten en fobieën en bevorderd zelfacceptatie.
Amethist vermindert zenuwachtigheid en stress, helpt de concentratie verbeteren, maakt wilskrachtig en helpt met loslaten.
Deze 3 edelstenen bestaan uit silicumdioxide en versterken elkaars werking wanneer ze samen worden gevoegd. Kortom, een eenvoudige maar zeer krachtige samenstelling die de natuur ons biedt.

De hars vangt als het ware de energie op en houdt het bij elkaar, ook krimpt de hars tijdens het droogproces en zet hiermee een druk op het kristal waardoor het Piëzoelectrische effect optreedt. Hierdoor ontstaat er een asymmetrische spanning in de eenheidscel van het kristal en ontstaat er een elektrische spanning welke energie genereert.

We voegen ook specifiek Groene Toermalijn toe.Groene toermalijn wordt ook wel verdeliet genoemd.

Groene Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Groene Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra’s, het lichaam en emoties in balans gebracht.

Groene toermalijn neemt de specifieke straling van WiFi- en mobiele telefoons weg.
Verder wordt er altijd Shungite (lees meer)aan het product toegevoegd. Dit is een zeer krachtige steen die alleen in Rusland voorkomt in het Karelia gebied.

Het is één van de sterkste aardende stenen op aarde en verschilt totaal van alle andere mineralen. Het bestaat geheel uit koolstof moleculen die hol zijn van aard en fullerenen worden genoemd.

Zijn grootste capaciteit is het absorberen van radioactiviteit en EMF en heeft daarnaast nog vele andere mooie kwaliteiten zoals het reinigen van lucht en water, het absorbeert vrije radicalen en negatieve energie en stimuleert het immuunsysteem.

Orgonite en Shungite zijn een perfecte match!

Om onze producten zo krachtig en mooi mogelijk te maken  , voegen we er  intuitief nog andere uiterst zorgvuldig gekozen mineralen aan toe  zoals o.a. amethist, robijn, granaat, aquamarijn, zwarte tourmalijn, apatiet, amazoniet,  chrysocolla, pyriet, aventurijn , peridoot, hematiet en citrien, bladgoed/bladzilver en een herkimer diamant wat een extra dimensie toevoegt in de energie van de Orgonite.

Daardoor is elke Orgonite anders, alleen de basis is altijd hetzelfde en dat bestaat uit de kwartskristallen, groene toermalijn, shungite  met de metalen en het giethars.

Doordat elke Orgonite hierdoor uniek is heeft het ook een unieke energetische trilling, die bij mensen een resonantie veroorzaakt, waardoor iemand zich voelt aangetrokken tot net dat ene stuk Orgonite.

Door gebruik van mijn intuïtie en een groot scala aan mineralen en edelstenen kunnen we ook een Orgonite speciaal op maat maken die voldoet aan de persoonlijke behoefte van de cliënt en zijn/haar leefomgeving.

Voor de kleinere producten  gebruiken we mandala,s

De mandala’s die we gebruiken om nog extra “vorm-resonantie” aan de Orgonite items te geven, zijn van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Marc Eden, intuïtief gemaakt en bijzonder krachtig.

Wat is Shungite?

Shungite is een natuurlijk mineraal afkomstig van een buitenaardse meteoriet van ongewone samenstelling. Het wordt gewonnen in Karelië in Rusland in de buurt van de kleine nederzetting genaamd Shunga. Vandaar de naam shungite. Van oudsher waren de lokale bewoners op de hoogte van shungite’s mysterieuze “grote macht” of zwarte “leisteen” (zoals het vroeger bekend was), vergelijkbaar met kolen en genas vele ziekten en zuiverde het water in het gebied. Toen fullerenen, een speciale moleculaire formatie, enkele decennia geleden in shungite werd ontdekt, werd het een sensatie. Wanneer fullerenen in ons lichaam komen, gedragen zich als de krachtigste en meest langwerkende antioxidant als middel om vrije radicalen te bestrijden. 

Shungite EMF-bescherming is een realiteit vanwege de ingewikkelde matrix van koolstof, het vangt de EMF’s op en absorbeert het waardoor het uit je lichaam komt.

Wat maakt shungite zo speciaal?

Het gaat allemaal om de unieke structuur die bestaat uit fullerenen, een bolvormig hol molecuul bestaande uit verschillende tientallen koolstofatomen waarvan het kristalrooster of raster op een bepaalde manier is  georganiseerd.

​                                                                                                     

Shungite molecuul

Zoals we weten, is koolstof de basis van het leven. Moderne wetenschappers beschouwen de opkomst van het leven op onze planeet als een complex proces van evolutie van koolstofverbindingen. Ze geloven dat deze verbindingen kunnen dienen als drager van het leven in elk deel van het universum.  De ontdekking van fullereen was een echte doorbraak in de nano technologie en werd een sensatie van de 20ste eeuw genoemd. De wetenschappers die dit ontdekt hebben ontvingen in 1996 de Nobelprijs voor scheikunde. Momenteel zijn veel wetenschappers, fabrikanten en politici geïnteresseerd in dit veelbelovende materiaal voor de oplossing van vele complexe milieuproblemen en verbetering van het milieu in de moderne wereld.

Shungite is:  

  • een absorptiemiddel, zuivert lucht en water van veel organische en anorganische verbindingen en van overmaat aan vrije radicalen
  • een natuurlijke antioxidant die de menselijke immuniteit met betrekking tot vele ernstige ziekten kan verhogen en de ontwikkeling van vele allergische ziekten kan onderdrukken
  • een katalysator, die zorgt voor de afbraak van geabsorbeerde organische stoffen
  • een drager van een breed scala aan micro-elementen en biologisch actieve stoffen, intensivering van biologische processen in de lichamen van mensen en dieren;
  • een materiaal dat actief reageert met elektromagnetische velden van verschillende aard (antropogeen hoogfrequent, solar, geopathogeen, bioveld) en hun negatieve impact neutraliseert.

Het bezit:

• absorbtieve activiteit, het vermogen om stoffen uit de omgeving te       absorberen;

• bacteriedodende werking;

•  het vermogen om verbinding te maken met elke stof;

• ontstekingsremmende en anti histaminische effecten;

Extra energie tool

Sacred Cubit 144 mhz frequentie    

Lost Cubit 177 mhz

Triskellion

Aan iedere orgonite wordt een extra energie tool aangebracht welke een heilzame werking heeft op het fysieke lichaam en psyche van de mens.

Deze koperspiralen worden door ons volgens de uiterste precisie met de hand gedraaid. Wanneer je een koperdraad op speciale lengte afknipt zal deze draad resoneren met bepaalde kosmische energieën en als antenne fungeren om deze aan te trekken. Wetenschappers hebben ontdekt dat de piramides van Gizeh met vaste wiskundige maten zijn gebouwd.

Ze worden “Cubit” maten genoemd.

Het is een veelvoud van de radius van het waterstofatoom en daarmee de golflengte van het zichtbare licht op aarde. Het staat in precieze verhouding tot de zwaartekracht , de massa der aarde en het aardemagneet veld.

Triskellions, ook wel Heddeka’s genoemd representeren balans en creëren een bio-elektrische en bio-magnetische energieflow met de mogelijkheid om belastende energie te neutraliseren.

Het creëert een vortex, welke water naar haar oorspronkelijke kristallijne structuur terugbrengt en staan symbool voor balans in denken, voelen en doen.

In het boeddhisme is het een symbool voor oneindige beweging.

De Royal Cubit van 52,4 mm wordt in de Orgonites gebruikt.

Voor meer interessante informatie hierover verwijs ik u door om het werk van Slim Spurling te lezen.

Ook geeft het koperen spiraal een extra boviswaarde van 7000 aan een orgonite product. De boviswaarde is een universele meetmethode om het trillingsgetal van mensen, dieren, planten, voedsel en plaatsen te meten. Maw : het bepaalt de frequentie of golflengte van tastbare en niet fysiek tastbare dingen. Wanneer de Boviswaarde van een product of bijv. voeding hoger is dan 6500 geeft deze ons energie en zal ons het ons versterken. Een lagere boviswaarde dan 6500 kost ons energie en zal ons verzwakken.

Nog meer redenen om een Orgonite in huis te hebben

​Ook zonder de straling als reden is het fijn en heilzaam om een Orgonite in huis te hebben.

Het doet namelijk nog veel meer. Omdat het continue positieve levensenergie genereert heeft het een gunstige uitwerking op het fysieke en energetische lichaam.

  • Emoties en gedachten hebben ook een eigen frequentie. Deze kunnen dus ook positief of negatief geladen zijn.
  • Een Orgonite werkt hierop op dezelfde manier, het trekt aan, transformeert het negatieve en zend weer positief uit.
  • Dit creëert een prettige sfeer en evenwichtigere stemmingen.
  • Het zuivert de atmosfeer en laadt water energetisch op, planten binnen of buiten groeien beter.
  • Helpt iemand die HSP(hoog sensitief) om zich af te schermen voor prikkels.

Bezoek onze webshop www.orgonite-webshop.nl